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La carte de Chez Max

Discover the starters and main courses served in our restaurant! Situated near the boundary between Magenta and Épernay, Chez Max, your traditional restaurant is waiting for you.

Take some time to choose your meal, among the following propositions, or go for one of our menus.

A traditional restaurant in Épernay

Steak tartare is served, but most importantly, is prepared by Max in front of you. Between flavour and savour, wake up your taste buds by coming at Chez Max.

This meal is also an opportunity for you to discover dishes created from scratch with local products and Champagne wines.

Steak Tartare Chex Max
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Starters

Foie gras de canard, cuit en terrine maison

Foie gras de canard à cru et son jus au Ratafia 

Escargots de Bourgogne en poêlon traditionnel
• La douzaine
• La 1/2 douzaine 

La tête de veau, sauce ravigote 12.40 €

Jambon Ibérico Bellota Jabugo 36 mois
• Dégustation - 70 g
• 100g 

Carpaccio de noix de St-Jacques à l'huile de truffe et vinaigre de Reims 12.90 €

Huîtres spéciales n°3 de Saint-Vaast
• 3
• 6
• 9
• 12

Queue de Scampis à la provençale en salade 

Crottin de chèvre affiné rôti, salade verte 

Mini salade de magret fumé et copeaux de foie gras
16.90 €

17.90 €


13.50 €
7.50 €

12.40 €


12.50 €
17.50 €

12.90 €


 6.50 €
12.00 €
17.00 €
22.00 €

12.00 €

9.00 €

10.00 €
Foie gras de canard, cuit en terrine maison
16.90 €

Foie gras de canard à cru et son jus au Ratafia 17.90 €

Escargots de Bourgogne en poêlon traditionnel
• La douzaine
• La 1/2 douzaine 
13.50 €
7.50 €

La tête de veau, sauce ravigote
12.40 €

Jambon Ibérico Bellota Jabugo 36 mois
• Dégustation - 70 g
• 100g 
12.50 €
17.50 €

Carpaccio de noix de St-Jacques à l'huile de truffe et vinaigre de Reims
12.90 €

Huîtres spéciales n°3 de Saint-Vaast
• 3
• 6
• 9
• 12
6.50 €
12.00 €
17.00 €
22.00 €

Queue de Scampis à la provençale en salade 12.00 €

Crottin de chèvre affiné rôti, salade verte
9.00 €

Mini salade de magret fumé et copeaux de foie gras
10.00 €
Homemade duck foie gras, cooked in terrine

Cured duck foie gras and its Ratafia juice

Burgundy snails in a traditional saucepan
• Dozen
• Half-a-dozen

Veal head (beef brain), Ravigote sauce

Ibérico Bellota Jabugo Ham 36 months
• Savouring – 0.15 lb
• 0.22 lb 

Scallops Carpaccio with truffle oil and Reims vinegar

N°3 special oysters from Saint-Vaast
• 3
• 6
• 9
• 12

Provençal Scampi Tail in salad

Aged and roast goat crottin and green salad

Mini smoked duck breast salad and foie gras curls
16.90 €

17.90 €


13.50 €
7.50 €

12.40 €


12.50 €
17.50 €

12.90 €


 6.50 €
12.00 €
17.00 €
22.00 €

12.00 €

9.00 €

10.00 €

Main courses

Filet de Turbot poché, sauce champagne
27.00 €

Sole façon "Belle Meunière"
26.00 €

Poêlée de noix de Saint-Jacques au champagne 25.00 €

Carré d'agneau rôti et son jus au thym 630 g 26.00 €

Ris de veau au Noilly
26.00 €

Poêlée de Rognon de veau champagne
16.00 €

Pied de cochon au foie gras, sauce Ratafia
19.00 €

Andouillette de Troyes "AAAAA" mijoté à la moutarde de Reims à l'ancienne
14.50 €

Émincé de magret de canard à la Clovis rouge de Reims
14.50 €
Steak Tartare (180 g) préparé à votre table par nos soins
24.00 €

Le Châteaubriant (200 g de filet de bœuf, sauce maison au choix)
24.00 €
Poached Turbot fillet, Champagne sauce

Sole in "Belle Meunière" style 

Stir-fried Scallops with Champagne 

Roast lamb rack and its thyme juice 1.38 lb

Sweetbread with Noilly sauce

Stir-fried kidney veal, Champagne 

Pork trotter with foie gras, Ratafia sauce 

Andouillette from Troyes "AAAAA" simmered with traditional Reims mustard 

Duck breast strips in Clovis style, with red from Reims 

Steak tartare (0.39 lb) prepared at your table by our chef 

Le Châteaubriant (0.44 lb of beef filet, choice of homemade sauce)
27.00 €

26.00 €

25.00 €

26.00 €

26.00 €

16.00 €

19.00 €

14.50 €

14.50 €

24.00 €

24.00 €

Cheese

Aged cheese platter, green salad
8.50 €
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Spoken languages

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